Op zoek naar kleuren catania katoen?

kleuren catania katoen
 
 
SMC Catania brei en haakgaren.
Mix n Match CAL 2016 paarse deken Catania. Haakpakket voor de Crochet Along 2016 Mix n Match met Catania katoen in 5 kleuren. De paarse deken van Jolanda kan worden gemaakt van de mooie glanzende. 104, 55 92, 25. SMC Catania kleur 8415 Babyblauw.
Staalkaart SMC Catania 100 kleuren Staalkaarten van diverse garens CreaMijn.
Dat is inclusief de 9 nieuwste kleuren van 2019! Ken je SMC Catania nog niet? SMC Catania is een glanskatoen dat bijzonder geschikt is om mee te haken. Door de behandeling die het garen gehad heeft is het zacht en glanst het als zijde. SMC Catania is 100% katoen.
Catania katoen Mijn Hobby winkeltje.
Catania haak/brei katoen kleur: Mimosa licht geel 100. Catania van Schachenmayr is een klassiek katoen garen voor de zomer, een hoge kwaliteit all-round katoengaren met een brede range van kleuren. Het katoen is met meerdere technieken behandeld voor de verschillende texturen die dit.
Schachenmayr Catania kleur 110 Online bestellen! handwerk-hobbyzaak.
Het garen voelt koel en prettig om te dragen, ziet er modieus uit, en is bovendien gemakkelijk te verzorgen! Daarnaast is Schachenmayr Catania een ideaal haakkatoen voor amigurumi, door de veelheid aan kleuren en het mooie eindresultaat door de hoge kwaliteit katoen.
Schachenmayr Catania haakkatoen G Brouwer Zn.
Op deze kleurkaart ziet u 10 nieuwe kleuren voor zomer 2015, die vanaf half januari 2015 leverbaar zijn. Materiaal: 100% katoen. Gewicht: 50 g. Looplengte m / yds: 125 / 136. Aanbevolen brei/haaknaalden voor Catania.: Breinaald / Haaknaald: 25, 35, mm. Catania Color is de multikleur variant van Catania. U vindt Schachenmayr Catania Color in onze webwinkel art.nr. Catania Denim is bekende Schachenmayr Catania kwaliteit in een trendy denimlook.
Aanbiedingen Breigarengigant Aanbiedingen De Groothandel voor iedereen.
Ruime sortering katoenen garens. Catania, Catania Fine, Catania Grande, Catania Denim Catania Color, Cotton 8 en 8/8. In verschillende diktes met in totaal meer dan 200 kleuren. Maar ook mix garens Katoen / Acryl. Classic, Balans en de mooie kwaliteit King Cotton.
Schachenmayr Catania Fine Het Wolhuis.
Schachenmayr Catania Fine is 100% katoen is een mooie glanskatoen met een stevige dunne draad. Het garen is zeer geschikt voor het haken van bijvoorbeeld kleine amigurumi s. Schachenmayr Catania Fine katoen heeft een lichte glans en de kleuren zijn mooi en helder.
Schachenmayr Catania Dé Wolwinkel voor iedereen!
Door de jaren heen heeft dit product zich dan ook meermaals bewezen als zijnde hét gemerceriseerde katoen welke beschikt over een werkelijk prachtige glans. In de praktijk wordt Schachenmayr garen dan ook vandaag de dag voor heel wat uiteenlopende doeleinden gebruikt. Wat maken met het Schachenmayr Catania garen?

Contacteer ons