Resultaten voor tas met naam

tas met naam
 
 
TAS met naam en foto in verschillende modellen YourSurprise.nl.
Tas met naam en foto. Op zoek naar een unieke tas die echt helemaal aansluit bij jouw stijl? Ontwerp dan zelf snel en eenvoudig een tas met je eigen foto, afbeelding en/of tekst. Zo creëer je een tas geheel naar je eigen wens.
Rugtas met naam en afbeelding bedrukt.
En wat is er nou leuker om met jouw eigen rugtas met naam en ook nog een zelf gekozen afbeelding naar school te gaan? De tas is groot genoeg voor een lunchbox en beker en een stukje fruit en klein genoeg om goed en veilig op de kinderrug te passen.
Rugtas met naam of foto bedrukken met ontwerpprogramma van GiftAway.
Rugtas met naam of foto bedrukken. Een rugtas met naam of foto bedrukken zorgt voor een uniek item dat je zoon of dochter mee kan nemen naar school. Het grote voordeel is natuurlijk dat de rugtas altijd is terug te vinden. Ga maar na: als de eigen naam of een zeer herkenbare foto op de tas is gedrukt, dan kan het niet missen.
simply colors.
Leuk om cadeau te geven: onze portemonnees of etuis met naam. Ontwerp jouw item! Kies je tas, maat en kleur en start met het ontwerpen van jouw originele tas! Alle tassen met naam zijn er in heel veel vrolijke kleuren en opdrukken, want daar houden kinderen van!
Voetbaltassen Online Kopen VoetbalDirect.
Dan volstaan bijna alle tassen voor het meenemen van je outfit, douchespullen en je voetbalschoenen. Je eigen naam op je voetbaltas? Met de exclusieve personalisatieservice van VoetbalDirect heb je nu ook de mogelijkheid om je tas van je eigen naam te voorzien.
Schooltassen met naam simply colors.
Op het katoenen tasje kun je ook leuke shop quotes laten bedrukken, zoals Shopping" queen" en Shopping" is my workout" De tas is beschikbaar in één maat. Een tas voor naar school is onmisbaar, want hoe moet je anders je nieuwe etui en broodtrommel meenemen? Ontwerp nu je nieuwe rugzak of messengerbag die past bij al je andere schoolspullen. Voor de gymspullen kun je een leuk gymtasje of katoenen tasje ontwerpen met tekst en/of afbeelding. Tip: Stel een super coole back-to-school outfit samen: een schooltas met naam, inclusief t-shirt, lunchbox en drinkbeker met naam.
Tassen bedrukken met logo of tekst! Budgettas.nl.
Mocht u dus toch liever iets anders dan een tas willen bestellen, neem dan eens een kijkje op de website en laat u verbazen door de vele mogelijkheden. Hulp nodig bij uw bestelling? Bekijk de FAQ of neem contact met ons op.
Tas met naam www.minihabibi.nl.
Naam op de tas. Toevoegen aan winkelwagen. Wat is er leuker dan een tas met je eigen naam? Je naam kan in het Nederlands of in het Arabisch! Wil je je naam in het Nederlands EN Arabisch dan betaal je 1 extra.

Contacteer ons