Op zoek naar tas met naam bedrukken?

tas met naam bedrukken
 
 
Rugtas met naam en afbeelding bedrukt.
De tas is groot genoeg voor een lunchbox en beker en een stukje fruit en klein genoeg om goed en veilig op de kinderrug te passen. Wil jij je rugtas met naam liever hebben geborduurd i.p.v. Dat kan natuurlijk ook! Kijk dan bij Rugtas met naam geborduurd.
Rugtas met naam en afbeelding bedrukt.
Rugzakje met naam en een leuke afbeelding bedrukt te gebruiken als gymtas, zwemtas of schooltas. Een nylon rugzakje, ideaal om mee naar gym, zwemmen of school te nemen met daarop de naam gedrukt. Nooit meer twijfelen of je de goede tas meeneemt.
Tas met naam www.minihabibi.nl.
Achterkant ook bedrukken? Naam in het Nederlands of Arabisch. Nederlands EN Arabisch 1.00. Naam op de tas. Toevoegen aan winkelwagen. Wat is er leuker dan een tas met je eigen naam? Je naam kan in het Nederlands of in het Arabisch!
Tassen met naam simply colors.
Tassen met naam. Persoonlijk bedrukte tassen voor elke gelegenheid! Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst. Altijd een origineel item! Tassen en portemonnees persoonlijk laten bedrukken. Een tas komt altijd van pas, of je nu naar je werk gaat, boodschappen gaat doen of op reis gaat.
Rugtas met naam of foto bedrukken met ontwerpprogramma van GiftAway.
Rugtas met naam of foto bedrukken. Een rugtas met naam of foto bedrukken zorgt voor een uniek item dat je zoon of dochter mee kan nemen naar school. Het grote voordeel is natuurlijk dat de rugtas altijd is terug te vinden. Ga maar na: als de eigen naam of een zeer herkenbare foto op de tas is gedrukt, dan kan het niet missen.
Kinderrugzak bedrukt met Naam. Kraamkado Naamkado Speelgoed Versiering.
Een kinderrugzak met Naam verkrijgbaar in diversen kleuren maakt het wel heel leuk voor je kind om op stap te gaan. Formaat van de rugzak is perfect voor een peuter/kleuter om mee te nemen voor de peuterspeelzaal, naar school of om heerlijk op stap te gaan. De ritsen van de tas zijn van super kwaliteit. Bekijk de beschikbare lettertype's' voor bedrukken op de bijgevoegde foto!
Tas met naam voor je kind kopen? Bulbby.
Handig voor alle losse spulletjes in je tas. Dit make-up tasje kan je bedrukken met een eigen naam, leuke tekst of print die bij je past. Verkrijgbaar in meerdere stoere kleuren. Combineer het make-up tasje met onze katoenen tas! Make-up tas bedrukken.
Retrobag de retro tas als retro sporttas, het model van de retro voetbaltas.
De Retrobag kunt u ontwerpen en samenstellen naar eigen wens en is te bedrukken met een logo, tekst of te personaliseren met een naam. Te gebruiken als relatiegeschenk, voor sponsoring, promotie van uw bedrijf, of reclame campagne. De vintage sporttas uit de jaren 70 is weer helemaal terug in het straatbeeld en wordt ook wel bowlingtas, bowling bag, vintage tas, retro tas of retro voetbaltas genoemd.

Contacteer ons