Meer resultaten voor grisport support system werkschoenen

grisport support system werkschoenen
 
 
Grisport Werkschoenen 803L S3 Zwart Maat 46 De Boer.
Grisport Werkschoenen 803L S3 Zwart Maat 46. Één van de meest verkochte hoge werkschoen is deze schoen van Grisport. De 803 var.21 is sterk en betrouwbaar, maar kent daarnaast nog veel kenmerken die de schoen als een echte veiligheidsschoen doen profileren. Zo geeft de zool bescherming tot contacttemperaturen van rond de 300 graden. Voor mensen met voetklachten zijn deze schoenen een goede oplossing. De hielversteviging het vernieuwd Heel support System vermindert danwel voorkomt de kans op pijn bij de hiel.
Franktreuren in en verkoop van hout bouwprodukten en ijzerwaren.
Grisport werkschoenen specialist Top service.
Alle modellen veiligheidsschoenen zijn functioneel, praktisch, modieus en bovenal veilig. Grisport maakt gebruik van PU, TPU en nitrilrubber loopzolen en ontwikkelde het unieke HeelSupport System. HeelSupport System in Grisport werkschoenen. Een ander hielsupportsysteem is het door Grisport zelf ontwikkelde HeelSupport System.
Grisport 803 werkschoenen hoog 71WorkX.
De Grisport 803 is voorzien van een vernieuwde zoolrand, een reflectiestrip aan de zijkant en een tussenzool van kevlar. Het zal geen verbazing wekken dat in de Grisport 803 ook het unieke Heel Support System van het merk is verwerkt. Deze, door deze Italiaanse fabrikant ontwikkelde extra hielversteviging, zorgt ervoor dat het loopcomfort onder alle omstandigheden optimaal is. Dit zal zeker een doorslaggevende factor zijn bij de keuze van een geschikte werkschoen! De Grisport werkschoen heeft een stalen neus die voorzien is van perforaties. Dit zorgt ervoor dat de schoen goed blijft ademen. Als je aan het werk bent, is het immers van belang dat je voeten zoveel mogelijk droog en fris blijven. De sterk vocht absorberende, geur vretende en ademende Cambrelle voering van deze werkschoen zal hier zeker ook aan bijdragen. Het veiligheidsaspect is erg belangrijk bij werkschoenen.
Support system Schoenen kopen BESLIST.be Lage prijs.
Daarnaast is de schoen voorzien van een support sy. Grisport 70211C var 95 S3 Werkschoenen. Grisport 70211 var 95 s3 Werkschoen hoog model is voorzien van een waterdichte sympatex voering stalen neus en kevlar tussenzool. Daarnaast is deze werkschoen voorzien van het grisport safety system voor de hiel werke extra stevigheid geeft.
Grisport werkschoenen werklaarzen shop.
Grisport hoge veiligheidsschoenen, support system safety serie S3. Grisport werkschoenen Ariel zwart. Grisport lage werkschoenen, Cross safety line veiligheidsschoenen S3. Grisport werkschoenen Enduro zwart. Grisport lage werkschoenen, Cross safety line veiligheidsschoenen S3. Grisport Werkschoenen Shop is een onderdeel van Herimex.
Wandelschoenen hoog model Veenstra.
werkschoenen vanaf maat 36 t/m 51. Waterdicht en ademend membraam. Een stevige wandel en bergschoen. Geschikt voor ongelijke ondergronden en ruige landschappen. De enkels worden ondersteund en de hiel en tenen worden extra beschermd. De schoen is waterdicht door zijn Spo-Tex voering en ademd om transpirerende voeten tegen te gaan. De bekende Vibram zorgt voor grip, loopcomfort en een goede afwikkeling van de voet. Maten: 41 t/m 47. Bij Veenstra 12995., Sterk waterafstotend en ademend membraam. Sterke wandelschoen met een leren voering. Geschikt voor een stevige wandeling. Het Support System omsluit de hiel naadloos voor extra comfort en ondersteuning. Ook de enkels worden ondersteund. De bekende Vibram zool zorgt voor grip, loopcomfort en een goede afwikkeling van de voeten. Maten: 37 t/m 47. Bij Veenstra 11995., Sterk waterafstotend en ademend membraam. Sterke wandelschoen met een leren voering. Geschikt voor een stevige wandeling. Het Support System omsluit de hiel naadloos voor extra comfort en ondersteuning. Ook de enkels worden ondersteund. De bekende Vibram zool zorgt voor grip, loopcomfort en een goede afwikkeling van de voeten. Maten: 37 t/m 47. Bij Veenstra 11995., Waterdicht en ademend membraam. Grisport Trento" Mid."
Grisport werkschoenen? Nu 20% KORTING WerkschoenenWinkel.nl.
Ook zijn instappers ideaal als u iets bredere of smallere voeten heeft, omdat instappers zich om uw voet sluiten en zich naar uw voet vormen. Nu 20% korting op alle grisport werkschoenen. Bekijk adviesprijzen op Grisport.nl. Maten 39 47. Maat 42 805 gram. Support system hielverstevig.

Contacteer ons